Branding

Wat als je helemaal helder krijgt waarvoor je bedrijf staat en dat kan vertalen in een verfrissende branding?

Branding

Wat als je helemaal helder krijgt waarvoor je bedrijf staat en dat kan vertalen in een verfrissende branding?

Wil je een consistente huisstijl die het verhaal van je producten en/of services helder brengt?

Ben je op zoek naar een specifiek grafisch ontwerp? Van brochures tot visitekaartjes, We zorgen voor een leuke visualisatie van jouw idee of concept!

Branding

Het stappenplan

1. Jouw verhaal

Stap 1 is jouw bedrijfsverhaal helder krijgen. Wie is je doelgroep, waarmee help jij hen? Samen vertalen we jouw drive in iets visueels. Van een totale (re)branding tot de uitwerking van iets specifieks, zoals een folder.

2. En actie

Nu onze brains het nodige werk hebben gedaan, gaan we effectief aan de slag met de uitwerking van het idee. We staan in nauw contact met elkaar om onze ideeën en visies altijd geconnecteerd te houden.

Hanne, jouw branding partner

“A brand is not just a logo, a website or a business card. It’s an experience.”

One cannot know everything. Daarom werken we bij Rebel ’n Kind met een vast team aan creatieve experten. Om er voor te zorgen dat jouw nieuwe branding precies tot leven komt zoals jij dat voor ogen hebt, schakelen wij experte Hanne in. Zij is jouw branding partner die jouw ideeën tot leven laat komen! 

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om voldoende tijd te steken in de branding van je bedrijf. Waarom? Branding zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid en herkenbaarheid van je bedrijf, merk en product. Een sterk merkverhaal trekt mensen aan en een uitgekiende strategie creëert verbondenheid met je (potentiële) klanten.

Bij Rebel ’n Kind zorgen wij voor die uitgekiende brandingstrategie. Dankzij deze strategie kan jij je onderscheiden van je concurrent en trek je nieuwe, geïnteresseerde klanten aan.

Benieuwd naar hoe wij dit allemaal in de praktijk omzetten? Bekijk dan hier onze case voor tennis- en padelclub Molenbos.

Branding

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call