Close the Rebel

1

Full option pack

Wil je graag een samenhangende marketingstrategie voor jouw bedrijf? Zodat je een constante flow van potentiële klanten hebt en een langetermijnrelatie kan opbouwen met goede klanten? Dan is onze full option pack de ideale keuze. We onderhouden de social mediakanalen van jouw bedrijf, we voorzien de website van straffe teksten en zetten online advertenties op. Zodat jouw bedrijf optimaal kan groeien en meer omzet genereert.

Full option pack - Rebel 'n Kind
Google ads - Rebel 'n Kind

2

Google Ads

Wil je graag bovenaan te zien zijn in Google en meer sales ready leads genereren? Wil je ervoor zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment jouw boodschap te zien krijgen? Dan moet je inzetten op Google ads! Door in te zetten op de juiste zoekwoorden, samen met een wervende advertentie, zorg je voor een boost voor je website én voor je bedrijf!

3

Rebelse marketingcampagnes

Wil je met een specifieke campagne zorgen voor een piekmoment in het aantal websitebezoeken, leads en nieuwe klanten? Door het organiseren van een brainstorm en het opstellen van een campagneplan op maat, zorgen wij ervoor dat alle doelstellingen van jouw gewenste campagne behaald worden.

Specifieke campagnes - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call