Copywriting

Copywriting draait rond het vinden van de juiste woorden, de juiste toon, mensen inspireren en aanzetten tot actie.

Copywriting

Copywriting draait rond het vinden van de juiste woorden, de juiste toon, mensen inspireren en aanzetten tot actie.

Wil je met jouw teksten je doelgroep raken en aanzetten tot aankoop?

Wil je wel bloggen en je (potentiële) klanten voorzien van relevante info, maar weet je niet waar te beginnen en waarover te schrijven?

Heb je geen tijd om consistent en gestructureerd aan de slag te gaan met je website en nieuwsbrieven?

Copywriting

Het stappenplan

1. Content vergaren

Voor we beginnen met het schrijven van de content, is het belangrijk dat we de juiste informatie hebben. Om deze informatie te krijgen doen we, afhankelijk van wat jij als klant verkiest, een interview of kan jij ons de juiste informatie aanleveren. 

2. Aan de slag

Nadat wij alle nodige informatie hebben, zetten we het hoedje van jouw ideale klant op.  We gaan meteen aan de slag met het uitschrijven van websiteteksten, blogs, social media posts… Tijdens het schrijven houden wij steeds de gekozen tone of voice aan en houden we ook steeds rekening met de vooropgestelde doelstellingen!

3. Distribueren

We brengen jouw verhaal op gepaste wijze tot bij je (potentiële) klant. We zetten relevante kanalen in zodat je efforts lonen.

Marketingteam Rebel 'n Kind

Valérie, Hanne en An, jouw partners in copywriting

“The written word is the strongest source of power in the entire universe.”

Na een duidelijke briefing van jouw strategische partners Kenneth en Valérie, gaan Hanne, An en Valérie aan de slag met de copywriting. Wervende teksten die emoties opwekken bij je doelgroep, daar gaan we samen voor!

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Door in te zetten op straffe teksten en storytelling, steeds in dezelfde tone of voice, zorg je ervoor dat je doelgroep je sneller gaat herkennen. Ze zijn meer geneigd om stil te staan bij alles wat ze tegenkomen over jouw bedrijf én gaan ook sneller over tot aankoop.

Rebel ’n Kind schrijft neer wat jij vertelt en wat in jouw hoofd zweeft. Dat geeft rust en focus.

Copywriting

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call