Find your Rebel

Een gestructureerd en actiegericht plan zorgt ervoor dat we samen de gewenste resultaten behalen!

Ken jij je ideale klant en weet je hem/haar te vinden?

Heb je geen flauw idee hoe iemand al dan niet beslist om klant bij je te worden?

Wil je graag je bedrijf doen groeien, door gestructureerd in te zetten op marketing?

Marketingstrategie

Het stappenplan

1. Kick-off sessie

Een eerste stap tijdens deze Find your Rebel, is een brainstormsessie van 2 à 3 uur. Tijdens deze sessie brengen doen we samen een deep dive in jouw huidige business. Deze deep dive zorgt ervoor dat we samen de positionering en USP’s van jouw bedrijf kunnen bepalen, dat we je ideale klant kunnen beschrijven, een volledige customer journey kunnen uitwerken en dat we de doelstellingen voor jouw marketing en communicatie kunnen uitwerken!

2. Strategisch focusplan

Na deze kick-off sessie, gaan wij aan de slag met het opstellen van een strategisch focusplan. Dit focusplan bestaat uit een creatiestrategie, een techstrategie, een contentstrategie en een distributie- en adstrategie. Op basis van dit focusplan, kijken we samen naar wat de volgende stappen zijn in jouw marketingverhaal!

Marketinggids - Rebel 'n Kind

Kenneth en Valérie, jouw strategische partners

“Business strategy is the battleplan of a better future.”

Om een marketingstrategie uit te werken die voor jouw bedrijf werkt, duiken Kenneth en Valérie diep in jouw bedrijf én doelen. Zij zijn dan ook jouw strategische partners. Als zaakvoerders van maar liefst 3 bedrijven, hebben zij de afgelopen jaren heel wat strategische ervaring opgebouwd. Dankzij de deep dive, kunnen wij als marketinggids een strategie op maat maken, die bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen!

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Door het in kaart te brengen van een customer journey, kennen we jouw ideale klant en de kanalen waarop zij aanwezig zijn. Zo kunnen we gericht inspelen op de acties en gevoelens van deze doelgroep. Budget slim inzetten en geïnteresseerde potentiële klanten bereiken!

Bij Rebel ’n Kind zorgen we voor een gestructureerde marketingstrategie die werkt voor jouw bedrijf, waardoor deze een boost krijgt op alle vlakken. We maken de juiste content en zorgen er als marketinggids voor dat deze op de juiste kanalen verschijnt. Samen halen we het maximale uit jouw marketingstrategie!

Find your Rebel - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call