Find your Rebel

Een gestructureerd en actiegericht plan dat zorgt voor jouw gewenste resultaten!

Find your Rebel

Een gestructureerd en actiegericht plan dat zorgt voor jouw gewenste resultaten!

Ken jij je ideale klant en weet je hem/haar te vinden?

Heb je geen flauw idee hoe iemand al dan niet beslist om klant bij je te worden?

Wil je graag je bedrijf doen groeien, door gestructureerd in te zetten op marketing?

Marketingstrategie

Het stappenplan

1. Kick-off sessie

Een eerste stap tijdens deze Find your Rebel, is een brainstormsessie van 2 à 3 uur. Tijdens deze sessie doen we samen een deepdive in je huidige business om je positionering, USP’s, de ideale klant en bijhorende customer journey uit te tekenen.

2. Strategisch focusplan

De outcome is een strategisch focusplan met relevante acties om je doelstellingen waar te maken: een creatiestrategie, techstrategie, contentstrategie en distributiestrategie. Op basis van dit focusplan, kijken we samen naar wat de volgende stappen zijn in jouw marketingverhaal!

Strategische partners

Kenneth en Valérie, jouw strategische partners

“Business strategy is the battleplan of a better future.”

Om een marketingstrategie uit te werken die voor jouw bedrijf werkt, duiken Kenneth en Valérie diep in jouw bedrijf én doelen. Zij zijn dan ook jouw strategische partners. Als zaakvoerders van maar liefst 3 bedrijven, hebben zij de afgelopen jaren heel wat ervaring opgebouwd. Van ondernemers voor ondernemers. Jullie begrijpen elkaar! 

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Door het in kaart te brengen van een customer journey, kennen we jouw ideale klant en de kanalen waarop zij aanwezig zijn. Zo kunnen we gericht inspelen op de acties en gevoelens van deze doelgroep. Budget slim inzetten en geïnteresseerde potentiële klanten bereiken!

Bij Rebel ’n Kind zorgen we voor een gestructureerde marketingstrategie die werkt voor jouw bedrijf, waardoor deze een boost krijgt op alle vlakken. Met de juiste boodschappen op de juiste kanalen haal jij het maximale uit je marketingeffort. 

Find your Rebel - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call