Full option pack

Ons full option pack bestaat uit 4 afzonderlijke pakketten, die elk hun meerwaarde bieden voor jouw bedrijf.

Full option pack - Rebel 'n Kind

Wil je graag groeien, zet je nu al in op marketing – wanneer er tijd en middelen overblijven? Wil je nu aan de slag met een samenhangende, doelgerichte marketingstrategie?

Wil je het maximale uit je marketingeffort halen, zonder je er al te veel van aan te hoeven trekken?

Onze pakketten

1. Social media uitbesteden

Zo hebben we het paket “Social media uitbesteden”, waarin wij voor jouw bedrijf een contentkalender opstellen, posts plaatsen op social media en een uitgebreide analyse uitvoeren. Zo groei je én val je ook op, waardoor je meer volgers krijgt én ook meer betalende klanten.

2. Copywriting uitbesteden

Daarnaast is er het paket “Copywriting uitbesteden”, waarbij wij zorgen voor een maandelijkse update van de blogberichten op jouw website en voor een maandelijkse online nieuwsbrief. Wij schrijven wat jij vertelt en wat er in jouw hoofd zweeft. Dit zorgt voor rust en focus.

3. Social media ads

Het pakket “Social media ads” legt de focus op het plaatsen van online advertenties op verschillende social mediakanalen, met het doel om online te groeien en meer betalende klanten te genereren. Dankzij social media ads creër je een meerwaarde voor je bedrijf en genereer je sales ready leads.

4. Google ads

Als laatste hebben we het pakket “Google ads”. Hier ligt de focus op het plaatsen van online advertenties op Google. Het doel hiervan is om bovenaan de zoekresultaten te staan, zodat je websitebezoeken een boost krijgen. Wij zorgen dat je bedrijf gezien wordt in Google en dat je er het maximale uit kan halen.

“People do not buy goods

and services. They buy

relations, stories and magic.”

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Inzetten op alle aspecten van de marketing zorgt voor een samenhangend geheel, maar zorgt ook voor een boost op heel wat verschillende vlakken. Denk maar aan meer volgers op je social mediakanalen, meer websitebezoeken via Google en je online advertenties en een doelgroep die je herkent door de juiste copywriting.

Door te kiezen voor ons full option pack, zorgen we samen voor een samenhangende marketingstrategie voor jouw bedrijf. Een strategie gericht op social media, copywriting en online advertenties.  

Full option pack - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Wil jij graag beroep doen op een team van experts om de marketing van jouw bedrijf naar een hoger niveau te trekken? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call