Google Analytics

Een website vraagt veel tijd, veel werk en moet constant verbeterd worden. Google Analytics is een handige tool om na te gaan waar je website verbetering nodig heeft.

Google Analytics - Rebel 'n Kind

Op welke pagina’s ondernemen websitebezoekers actie? Op welke niet? Door gerichte analyse kan je continue verbeteren.

Welke campagnes scoren goed? Welke advertentie verdient meer of minder budget?

Het stappenplan

1. Google Analytics koppelen aan website

De eerste stap is het koppelen van Google Analytics aan de website. Van jouw bedrijf. Op deze manier kunnen we heel wat gegevens analyseren. Naast een overzicht van de populairste pagina’s, zien we ook de momenten waarop jouw website het meeste werd bezocht en op welke manier deze mensen op jouw website terecht zijn gekomen. Heeft dit dan vooral je maken met de SEO van je website, je social media activiteiten of zich een specifieke campagne hier voor iets tussen?

2. Conclusie

Wanneer we al deze gegevens verzameld hebben, gaan we nagaan waar we eventuele verbeteringen kunnen aanbrengen. Is de website niet SEO-proof? Zorgen de social media activiteiten niet voor genoeg websitebezoeken? Of moet een specifieke campagne worden bijgestuurd, om toch een boost te krijgen in het aantal websitebezoeken?

“If you can’t measure it

you can’t improve it”

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Door Google Analytics te koppelen aan de website van je bedrijf, is het mogelijk om heel wat gegevens te analyseren. Meten is weten! Zo kan je op maat van je doelgroep gerichte verbeteringen toepassen op je website.

Wanneer je Google Analytics laat uitvoeren door Rebel ’n Kind, weet je perfect waar je website nog verbetering nodig heeft. Wij zorgen er dan ook voor dat deze verbeteringen worden uitgevoerd, zodat jij je daar geen zorgen om moet maken.

Google Analytics - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Zit je met vragen over Google Analytics en de voordelen voor jouw bedrijf? Neem zeker contact met ons op en onze experts beantwoorden al jouw vragen.

Let's call