Our rebels

Valérie Fornoville

Ontmoet de Kind van Rebel ’n Kind. Valérie houdt van creëren, schrijven, ondernemen én pindakaas. Een creatieveling met een hoofd vol ideeën. Pakkende verhalen maken de wereld mooier. En die verhalen brengt Valérie maar al te graag tot bij jouw klant! Met een human touch en resultaat!

Valérie zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van jouw marketingplan bij Rebel ’n Kind. 

Rebel 'n Kind - Valérie
Rebel 'n Kind - Kenneth

Kenneth Van Daele 

The Rebel. Tja Kenneth is allergisch voor ‘moeten’. Hij houdt van groei, strategisch denken, een pittige workout en ballekes in tomatensaus. Hij wil ondernemers en bedrijven helpen groeien, hen de mogelijkheid geven hun potentieel volledig te benutten.

Kenneth denkt mee. Hij geeft mee vorm aan jouw strategisch marketingplan.

Hanne Aerden

Hanne talks all social. Als marketing wizard voelt ze zich online als een vis in het water. Ze houdt van lezen, schrijven op haar persoonlijke blog, reizen en frietjes van de frituur. Vol enthousiasme en met een onvermoeibare drive bijt ze zich vast in elke communicatie-uitdaging.

Met straffe designs en messcherpe copy brengt ze jouw contentplan tot leven.

Rebel 'n Kind - Hanne
Rebel 'n Kind - An

An Reynaert

Onze online marketing wizard is An. Als fitnessfanaat met een passie voor marketing, communicatie én koffie versterkt zij letterlijk en figuurlijk het team. Geen enkele uitdaging is te groot voor An en ze zet zich dan ook altijd voor de volle 100% in!

Binnen Rebel ’n Kind zorgt An ervoor dat onder andere jouw Google advertenties en Facebookposts inslaan als een bom. 

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call