Pers

Claim je rol van expert in de markt en bouw de juiste relaties op met journalisten en redacties.

Wil jij je plek als expert in de markt claimen, maar weet je niet goed hoe je dit precies doet?

Vraag je je af hoe je gratis publiciteit krijgt van relevante media?

Wil je graag connecties en relaties opbouwen met de juiste journalisten en redacties?

Persrelaties

Het stappenplan

1. Persplan opstellen

We starten met deskresearch. Hoe kunnen we jou bedrijf in de pers brengen? Wat is nieuwswaardig? Samen bepalen we de juiste invalshoeken om voor jouw bedrijf free publicity te vergaren. 

2. Perslijst samenstellen

Wat is voor jou relevante media en wie zijn de journalisten die schrijven over jouw business? We maken een lijst op van voor jou interessante contacten. Stapje voor stapje maken we journalisten warm en vertellen we meer over jouw bedrijf.

3. Persactivatie

 Als laatste stap gaan we effectief aan de slag en leggen we contacten met de journalisten. Kiezen we voor een persbericht, opiniestuk, interview of zelfs persconferentie?

Persrelaties

Valérie, jouw partner bij de pers

“The function of good journalism is to take information and add value to it.”

Als je je rol wil claimen als expert in de markt, is het noodzakelijk dat je een goed contact hebt met de pers. Door de jaren heen bouwde Valérie heel wat contacten en relaties op en is ze momenteel in het bezit van een uitgebreid netwerk. Zij is dan ook jouw partner bij de pers en zorgt ervoor dat jouw bedrijf als expert aanzien wordt!

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Claim je rol als expert en doe je naamsbekendheid groeien. Perscommunicatie geeft je bedrijfsimago een boost en verhoogt het vertrouwen bij je doelgroep!

Persrelaties

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call