Find your Rebel

Een gestructureerd en actiegericht plan is noodzakelijk om de gewenste resultaten te behalen.  

Plan your Rebel - Brainstorm

Ken jij je ideale klant en weet je hem/haar te vinden?

Hoe beslist iemand al dan niet klant bij je te worden?

Wil je graag je bedrijf doen groeien, door gestructureerd in te zetten op marketing?

Het stappenplan

1. Brainstorm

Een eerste stap tijdens deze Find your Rebel, is een brainstormsessie van 2 à 3 uur. Tijdens deze sessie brengen we samen jouw bedrijf in kaart. Wat is de huidige situatie? Welke problemen ondervind je vandaag? Welke doelstelling heb je? Wie is je ideale klant? Welke meerwaarde heeft je bedrijf ten opzicht van de belangrijkste concurrenten? Op al deze vragen trachten we samen een antwoord te vinden.

2. Marketingplan opstellen

Na deze brainstormsessie, gaan wij aan de slag met het in kaart brengen van de customer journey en stellen we een strategisch marketingplan op, een handige blueprint die de focuspunten voor het komende jaar samenbrengt. In de customer journey gaan we na welke acties jouw ideale klant wanneer onderneemt, alvorens hij of zij effectief klant wordt. Zo kunnen we gericht inspelen op de acties en gevoelens van deze doelgroep. Budget slim inzetten en geïnteresseerde potentiële klanten bereiken!

“Business strategy

is the battleplan

for a better future”

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Door het in kaart te brengen van een customer journey, kennen we jouw ideale klant en de kanalen waarop hij/zij aanwezig is. Zo kunnen we gericht inspelen op de acties en gevoelens van deze doelgroep. Budget slim inzetten en geïnteresseerde potentiële klanten bereiken!

Bij Rebel ’n Kind zorgen we voor een gestructureerde marketingstrategie die werkt voor jouw bedrijf, waardoor deze een boost krijgt op alle vlakken. Hierdoor weet ook jij perfect waar je het beste op kan inzetten, om er het maximale uit te halen.

Plan your Rebel - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call