Marketing campagnes

Krachtige  marketingcampagnes die de aandacht grijpen van je doelgroep? Zorg voor een piek in websitebezoekers en leads!

Marketing campagnes

Krachtige  marketingcampagnes die de aandacht grijpen van je doelgroep? Zorg voor een piek in websitebezoekers en leads!

Wil je met een specifieke campagne zorgen voor een piekmoment in het aantal websitebezoeken, leads en nieuwe klanten?

Potentiële klanten inpsireren met relevante content zodat je vertrouwen kan winnen?

Out of the box campagne, event, beurs of guerilla campagne lanceren?

Marketingcampagnes

Het stappenplan

1. Campagneplan opstellen

In een helder campagneplan brengen we de doelgroep, doelstelling(en) en de boodschap van de campagne in kaart. We denken na over de communicatiestrategie, welke middelen we gaan inzetten om de campagne te lanceren en de timing. Alles wordt in een duidelijke roadmap met KPI’s gegoten.

2. En actie

We vliegen er in! Het campagneplan komt tot leven. Samen gaan we aan de slag om jouw opendeurdag, beurs, leadcampagne succesvol te maken.

3. Meten is weten

Online campagnes worden op de voet opgevolgd. Meten is weten en we sturen meteen bij waar nodig. Zo behalen we samen de gewenste resultaten en zorgen we ervoor dat de campagne een succes is! Aan het einde van elke campagne maken we een analyse met resultaten en learnings.

Marketingcampagnes

Valérie, jouw campagnepartner

“Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time.”

Om ervoor te zorgen dat jouw marketingcampagne een succes wordt, leidt jouw campagnepartner Valérie alles in goede banen. Van het creëren van een idee, tot het bijsturen van de campagne waar nodig. Valérie heeft zo’n 10 jaar ervaring in marketing-communicatie! Samen gaan we voor het behalen van de gewenste resultaten!

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Grotere naamsbekendheid, meer websitebezoeken en nieuwe betalende klanten. Wat je doelstelling ook is, we gaan er samen gericht voor!

We houden alle resultaten nauwlettend in de gaten, zodat we waar nodig snel en efficiënt kunnen bijsturen. Zo wordt je webinar een succes, zijn potentiële nieuwe klanten helemaal weg van je marketingcadeau en downloaden heel wat mensen je whitepaper.

Marketingcampagnes

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call