What we offer

1

Plan your Rebel

Ken jij je ideale klant en weet je hem/haar te vinden? Hoe beslist iemand al dan niet klant bij je te worden? Een sterke positionering maakt je bedrijf waardevoller! Tijdens een brainstorm ontdekken we samen jouw objectieven, ideale klant en positionering. Op basis daarvan maken we een strategisch marketingplan waar jij altijd op kan terugvallen.

Plan your Rebel - Brainstorm
Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind

2

Social media uitbesteden

Hoe leuk zou het zijn als je meer volgers én meer betalende klanten aantrekt via sociale media? Sociale media zijn in deze digitale wereld onmogelijk weg te denken. Ook voor bedrijven zijn ze zeer interessant. Door op een strategische manier na te denken over welke kanalen je het beste kan inzetten, zorg je ervoor dat je bedrijf online opvalt én groeit.

3

Social Media Ads

Vraag je je af hoe je een meerwaarde kan creëren voor je bedrijf door te adverteren op social media? Wil je de resultaten van je bedrijf een flinke boost te geven? Door in te zetten op online advertenties krijg je een antwoord op deze twee vragen. Je naamsbekendheid, bereik en aantal volgers gaan namelijk op deze manier flink de hoogte in, waardoor de kans op nieuwe klanten en meer omzet vergroot.

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind
Copywriting uitbesteden - Rebel 'n Kind

4

Copywriting uitbesteden

Wil je jouw visuals combineren met pakkende teksten? Teksten die jouw doelgroep raken én laten betalen? Welke boodschap breng je wanneer? Copywriting draait rond meer dan wat neerschrijven. Het draait rond het vinden van de juiste woorden, de juiste toon zodat je content raakt, met een emotionele touch en de juiste inzichten.

5

Google Ads

Wil je graag bovenaan te zien zijn in Google en meer sales ready leads genereren? Wil je ervoor zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment jouw boodschap te zien krijgen? Dan moet je inzetten op Google ads! Door in te zetten op de juiste zoekwoorden, samen met een wervende advertentie, zorg je voor een boost voor je website én voor je bedrijf!

Google ads - Rebel 'n Kind
Full option pack - Rebel 'n Kind

6

Full option pack

Wil je graag een samenhangende marketingstrategie voor jouw bedrijf? Zodat je een constante flow van potentiële klanten hebt en een langetermijnrelatie kan opbouwen met goede klanten? Dan is onze full option pack de ideale keuze. We onderhouden de social mediakanalen van jouw bedrijf, we voorzien de website van straffe teksten en zetten online advertenties op. Zodat jouw bedrijf optimaal kan groeien en meer omzet genereert.

7

Specifieke campagnes

Wil je met een specifieke campagne zorgen voor een piekmoment in het aantal websitebezoeken, leads en nieuwe klanten? Door het organiseren van een brainstorm en het opstellen van een campagneplan op maat, zorgen wij ervoor dat alle doelstellingen van jouw gewenste campagne behaald worden.

Specifieke campagnes - Rebel 'n Kind
Webdesign - Rebel 'n Kind

8

Webdesign

Is het tijd voor een nieuwe en gebruiksvriendelijke website voor je bedrijf? Rebel ’n Kind helpt je daarbij! Samen gaan we op zoek naar het juiste concept voor jouw website en zorgen we ervoor dat deze tot leven komt. Het resultaat? Je website scoort goed bij Google, je bezoekers blijven langer plakken, en worden maximaal omgezet tot leads!

9

Google Analytics

Wil je te weten komen waarom bepaalde pagina’s op je website meer worden bezocht dan anderen? Welke pagina’s converteren bezoekers tot leads en klanten? Door gebruik te maken van Google Analytics maken wij een uitgebreide analyse van jouw websitebezoeken. Zo weet jij of je website goed scoort en waar deze eventueel verbetering kan gebruiken.

Google Analytics - Rebel 'n Kind
Zoekwoordenanalyse - Rebel 'n Kind

10

Zoekwoordenanalyse

Wil je graag dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt de staan in Google? Dan is het belangrijk om allereerst een zoekwoordenanalyse uit te voeren. Door alle relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf te analyseren en deze in te zetten bij de SEO en de advertenties van je website, kunnen wij ervoor zorgen dat je doelgroep jouw website verkiest boven die van je concurrent.

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call