Rebel’s Talk

1

Social media ads

Vraag je je af hoe je een meerwaarde kan creëren voor je bedrijf door te adverteren op social media? Wil je de resultaten van je bedrijf een flinke boost te geven? Door in te zetten op online advertenties krijg je een antwoord op deze twee vragen. Je naamsbekendheid, bereik en aantal volgers gaan namelijk op deze manier flink de hoogte in, waardoor de kans op nieuwe klanten en meer omzet vergroot.

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind
Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind

2

Social media & content creatie

Hoe leuk zou het zijn als je meer volgers én meer betalende klanten aantrekt via sociale media? Sociale media zijn in deze digitale wereld onmogelijk weg te denken. Ook voor bedrijven zijn ze zeer interessant. Door op een strategische manier na te denken over welke kanalen je het beste kan inzetten, zorg je ervoor dat je bedrijf online opvalt én groeit.

3

Copywriting & storytelling

Wil je jouw visuals combineren met pakkende teksten? Teksten die jouw doelgroep raken én laten betalen? Welke boodschap breng je wanneer? Copywriting draait rond meer dan wat neerschrijven. Het draait rond het vinden van de juiste woorden, de juiste toon zodat je content raakt, met een emotionele touch en de juiste inzichten.

Copywriting uitbesteden - Rebel 'n Kind
Zoekwoordenanalyse - Rebel 'n Kind

4

Zoekwoordenanalyse

Wil je graag dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt de staan in Google? Dan is het belangrijk om allereerst een zoekwoordenanalyse uit te voeren. Door alle relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf te analyseren en deze in te zetten bij de SEO en de advertenties van je website, kunnen wij ervoor zorgen dat je doelgroep jouw website verkiest boven die van je concurrent.

5

Google Analytics

Wil je te weten komen waarom bepaalde pagina’s op je website meer worden bezocht dan anderen? Welke pagina’s converteren bezoekers tot leads en klanten? Door gebruik te maken van Google Analytics maken wij een uitgebreide analyse van jouw websitebezoeken. Zo weet jij of je website goed scoort en waar deze eventueel verbetering kan gebruiken.

Google Analytics - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Let's call