Social media ads

Vergroot de kans op nieuwe klanten en een stijgende omzet door in te zetten op social media advertenties.

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind

Heb je niet de gewenste resultaten, ondanks de vele contentinspanningen die je doet?

Vraag je je af hoe je een meerwaarde voor je bedrijf kan creëren door te adverteren op social media?

Wil je meer salesready leads genereren en meteen de juiste mensen bereiken?

Het stappenplan

1. Doelstelling bepalen

De eerste stap bij het opzetten van social media ads is het bepalen van je doelstelling. Wat wil je bereiken met je advertentie? Is jouw doelstelling om je naamsbekendheid te vergroten? Of wil je meer leads of meer verkoop? 

2. Doelgroep bepalen

Het volgende waar we een antwoord op proberen te vinden is: wie wil je bereiken? Social mediaplatformen weten veel over hun gebruikers. Denk maar aan de leeftijd, sociale status, jobinvulling, interesses, vrije tijdsbesteding enzovoort. Hierdoor kan je met social media ads erg gericht targetten. Zo moet je enkel betalen voor de doelgroep die je interesseert. Je gekozen social mediakanaal toont de advertentie enkel aan jouw gekozen publiek.

3. Boodschap bepalen

De derde stap is het bepalen van de boodschap. Op social media is je hoofdtaak inspireren. Mensen zijn niet specifiek op zoek naar jou. Daarom is het belangrijk dat je advertentie voldoende stopping power heeft. De boodschap moet opvallen, je doelpubliek doen stoppen scrollen, knikken én klikken.

4. Meten is weten

De laatste stap is dan ook dat we samen de KPI’s voor je campagne gaan bepalen. Welke actie willen we dat ons doelpubliek onderneemt? Hoeveel mensen willen we warm krijgen voor je product? We zorgen ervoor dat we alles kunnen meten: vanop de advertentie tot op de landingspagina. Zo kunnen we achteraf efficiënt evalueren en bijsturen. Voortdurend testen en evalueren is de sleutel tot succes!

“Social media marketing

is about identifying

the essence of engagement”

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Het is steeds moeilijker om via social media, organisch, de juiste mensen te bereiken. Door in te zetten op social media ads vergroot je dit bereik. Je boodschap komt daardoor dus niet alleen aan bij je huidige volgers en klanten, maar je bereikt er ook potentiële klanten mee. Naast een groter bereik, vergroot ook je naamsbekendheid waardoor je een prominente plek kan innemen in de markt.

Door jouw social media-advertenties door Rebel ’n Kind uit te laten voeren, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online een flinke boost krijgt. Dit zorgt dan weer voor meer volgers, meer leads en meer nieuwe klanten!

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Wil je graag dat een team van experts jouw social media ads onder handen neemt? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder!

Let's call