Social media

Laat je omzet stijgen door gestructureerd met social media aan de slag te gaan!

Social media

Laat je omzet stijgen door gestructureerd met social media aan de slag te gaan!

Wil je meer uit je social media halen? Want je wil niet alleen opvallen, maar ook groeien!

Wil je wel meer op social media posten, maar heb je geen idee hoe je je kanalen dagelijks kan blijven updaten?

Hoe leuk zou het zijn als je meer volgers én meer betalende klanten aantrekt via social media?

Social media uitbesteden

Het stappenplan

1. Contentkalender opstellen

Op basis van jouw doelstellingen, die duidelijk werden aan de hand van de Find Your Rebel brainstorm, stellen wij de contentkalender op en gaan wij aan de slag met creatie: wervende copy en pakkende visuals die jouw social media tot leven brengen. Deze contentkalender bestaat uit organische én geadverteerde content. 

2. Social media beheer

We plaatsen de posts en advertenties online op de best presterende tijden. Social media is dé plek voor commuinity management. Komen er vragen binnen via social media? We houden contact met jouw doelgroep!

3. Meten is weten

Welke content deed het goed de afgelopen maand? Welke dagen in de week zorgen voor meer engagement en welke zorgen voor minder? Hoe hard zijn de kanalen gegroeid? Door een maandelijkse analyse uit te voeren, geven wij op al deze vragen een antwoord. De resultaten nemen we mee naar het opstellen van de volgende contentkalender, zodat we het maximale bereiken.

Social media partners

Valérie, Hanne en An, jouw social media partners

“Social media is not just an activity, it’s an investment of valuable time and resources.”

Hanne, An of Valérie gaat aan de slag met de social mediakanalen van jouw bedrijf. We overleggen nauw met jou en vertalen jouw drive naar wervende copy en pakkende beelden die op de beste momenten online komen.

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Het heeft heel wat voordelen om in naam van jouw bedrijf op een gestructureerde manier actief te zijn op social media. Zowel op een organische als op een betalende manier. Denk maar aan meer volgers, meer betalende klanten, meer online zichtbaarheid… 

Door jouw social media uit te besteden aan Rebel ’n Kind, zorg je ervoor dat iedereen zich binnen het bedrijf kan bezighouden met zijn/haar corebusiness, terwijl wij als marketinggids ervoor zorgen dat jij online actief bent én ook gezien wordt!

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind
Social media uitbesteden

Welke technologie zetten wij in?

Om ervoor te zorgen dat jouw content steeds op het juiste moment én op het juiste kanaal verschijnt, maken wij bij Rebel ’n Kind gebruik van Loomly. Deze inplanningstool zorgt ervoor dat jouw social mediakanalen up to date blijven en helpen ons met het uitvoeren van de maandelijkse analyse en het opstellen van een actieplan.

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call