Social media & content creatie

Laat je omzet stijgen door strategisch met social media aan de slag te gaan!

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind

Wil je meer uit je social media halen? Want je wil niet alleen opvallen, maar ook groeien!

Wil je wel meer op social media posten, maar heb je geen idee hoe je je kanalen dagelijks kan blijven updaten?

Hoe leuk zou het zijn als je meer volgers én meer betalende klanten aantrekt via social media?

Het stappenplan

1. Doelstelling bepalen

Een eerste, en belangrijke, stap is het bepalen van je doelstellingen. Wil je graag meer naamsbekendheid? Wil je ervoor zorgen dat je bedrijf nieuwe klanten binnenhaalt? Of wil je een product verkopen? Aan de hand van jouw doelstellingen, bepalen wij de juiste content zodat je jouw doelstellingen behaalt.

2. Contentkalender opstellen

Op basis van jouw doelstellingen, stellen wij de contentkalender op en gaan wij aan de slag met creatie: wervende copy en pakkende visuals die jouw social media tot leven brengen.

3. Meten is weten

Welke content deed het goed de afgelopen maand? Welke dagen in de week zorgen voor meer engagement en welke zorgen voor minder? Hoe hard zijn de kanalen gegroeid? Door een maandelijkse analyse uit te voeren, geven wij op al deze vragen een antwoord. De resultaten nemen we mee naar het opstellen van de volgende content kalender, zodat jouw bedrijf online kan blijven groeien.

“Social media is not

just an activity,

it is an investment of

valuable time and resources”

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Het heeft heel wat voordelen om in naam van jouw bedrijf op een gestructureerde manier actief te zijn op social media. Denk maar aan meer volgers, meer betalende klanten, meer online zichtbaarheid enzovoort. Dit zijn allemaal zaken die jouw bedrijf hogerop brengen en die zorgen voor meer omzet.

Door jouw social media uit te besteden aan Rebel ’n Kind, zorg je ervoor dat iedereen zich binnen het bedrijf kan bezighouden met zijn/haar corebusiness, terwijl wij ervoor zorgen dat jij online actief bent en ook gezien wordt. Hierbij houden we altijd de doelstelling van jouw bedrijf in het achterhoofd, zodat deze ook behaald wordt.

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Heb jij graag ondersteuning bij het onderhouden van je social mediakanalen? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call