Social media

Laat je omzet stijgen door gestructureerd met social media aan de slag te gaan!

Wil je meer uit je social media halen? Want je wil niet alleen opvallen, maar ook groeien!

Wil je wel meer op social media posten, maar heb je geen idee hoe je je kanalen dagelijks kan blijven updaten?

Hoe leuk zou het zijn als je meer volgers én meer betalende klanten aantrekt via social media?

Social media uitbesteden

Het stappenplan

1. Contentkalender opstellen

Op basis van jouw doelstellingen, die duidelijk werden aan de hand van de Find Your Rebel brainstorm, stellen wij de contentkalender op en gaan wij aan de slag met creatie: wervende copy en pakkende visuals die jouw social media tot leven brengen. Deze contentkalender bestaat uit organische én geadverteerde content. 

2. Social media beheer

Uiteraard stoppen wij niet nadat we het contentplan hebben opgesteld en uitgewerkt. Wij zorgen ervoor dat alle posts en advertenties op de juiste momenten online komen. Ook doen we aan community management. Komen er vragen binnen via social media? Dan zullen wij deze op een correcte manier beantwoorden!

3. Meten is weten

Welke content deed het goed de afgelopen maand? Welke dagen in de week zorgen voor meer engagement en welke zorgen voor minder? Hoe hard zijn de kanalen gegroeid? Door een maandelijkse analyse uit te voeren, geven wij op al deze vragen een antwoord. De resultaten nemen we mee naar het opstellen van de volgende content kalender, zodat jouw bedrijf online kan blijven groeien.

Marketingteam Rebel 'n Kind

Valérie, Hanne en An, jouw social media partners

“Social media is not just an activity, it’s an investment of valuable time and resources.”

Na een uitgebreide briefing van jouw strategische partners Kenneth en Valérie, gaan Hanne, An en Valérie aan de slag met de social mediakanalen van jouw bedrijf. Aan de hand van wervende copy en pakkende beelden zorgen we er samen voor dat jij je plek in de markt weet te veroveren.

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Het heeft heel wat voordelen om in naam van jouw bedrijf op een gestructureerde manier actief te zijn op social media. Zowel op een organische als op een betalende manier. Denk maar aan meer volgers, meer betalende klanten, meer online zichtbaarheid… 

Door jouw social media uit te besteden aan Rebel ’n Kind, zorg je ervoor dat iedereen zich binnen het bedrijf kan bezighouden met zijn/haar corebusiness, terwijl wij als marketinggids ervoor zorgen dat jij online actief bent én ook gezien wordt!

Social media uitbesteden - Rebel 'n Kind
Social media uitbesteden

Welke technologie zetten wij in?

Om ervoor te zorgen dat jouw content steeds op het juiste moment én op het juiste kanaal verschijnt, maken wij bij Rebel ’n Kind gebruik van Loomly. Deze inplanningstool zorgt ervoor dat jouw social mediakanalen up to date blijven en helpen ons met het uitvoeren van de maandelijkse analyse en het opstellen van een actieplan.

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call