Videoproductie

Zet in op video, onderscheid jezelf van je concurrenten en verover jouw plaats in de markt!

Videoproductie

Zet in op video, onderscheid jezelf van je concurrenten en verover jouw plaats in de markt!

Geloof jij in de kracht van bewegende beelden?

Wil jij voor jouw business inzetten op videoproductie en podcasts?

Wist je dat social media kanalen extra inzetten op video?

Videoproductie

Het stappenplan

1. Preproductie

Vooraleer we overgaan tot het opnemen van de video, moet er heel wat gebeuren ter voorbereiding. In de preproductie gaan we aan de slag met het voorbereiden van een gedetailleerd scenario. Dit scenario komt tot stand aan de hand van de vooropgestelde doelstellingen en de doelgroep die we willen bereiken.

2. Productie

Na de preproductie gaan we aan de slag met het effectief opnemen van de video. Hiervoor gebruiken we professioneel materiaal, zodat zowel het visuele aspect als het auditieve aspect van goede kwaliteit zijn. Indien nodig gaan we aan de slag in een professionele opnamestudio.

3. Postproductie

Na het opnemen van de video volgt de postproductie. Deze fase bevat het professioneel monteren van de verschillende audio- en beeldfragmenten die we hebben opgenomen. We voegen indien nodig de juiste muziek toe en zorgen voor een kwalitatief afgeleverd resultaat. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de video op de juiste kanalen verschijnt en op het afgesproken moment!

Videoproductie

Hanne, jouw videopartner

“If a picture is worth a thousand words, what’s a video worth?”

Er komt heel wat kijken bij maken van videocontent: scenario’s uitwerken, opnames inplannen en uitvoeren, montage… Jouw videopartner bij Rebel ’n Kind is Hanne en zij zet jouw ideeën om in bewegende beelden. Dankzij haar opgedane ervaring met het opnemen en monteren van workoutvideo’s voor Move To Happiness, leidt zij alles in goede banen! Samen met jou gaat zij aan de slag met het maken van pakkende video’s, op maat van jouw bedrijf!

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Op een gestructureerde en doordachte manier inzetten op videocontent kan je heel wat voordelen opleveren. Doordat videocontent langer leeft online en op social media, bereik je hier heel wat mensen mee. En dit kan dan weer heel wat nieuwe klanten opleveren!

Als marketinggids houden wij ons bij Rebel ’n Kind bezig met de volledige productie van de videocontent. Zo kan iedereen zich binnen jouw bedrijf zich bezig houden met de core business. Wij gaan gericht aan de slag en houden hierbij altijd de vooropgestelde doelstellingen in het achterhoofd. Zo behalen we samen de gewenste resultaten!

Videoproductie

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call