Webdesign

Een website die helemaal in lijn ligt met je huisstijl en brand identity. Gebruiksvriendelijk, met het oog op conversie!

Webdesign

Een website die helemaal in lijn ligt met je huisstijl en brand identity. Gebruiksvriendelijk, met het oog op conversie!

Is het tijd voor een nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor je bedrijf?

Wil je meer leads genereren?

Wil je dat je websitebezoekers blijven plakken en de weg naar het winkelmandje vinden?

Webdesign

Het stappenplan

1. Concept en boomstructuur bepalen

Een website die helemaal in lijn ligt met je huisstijl en je brand identity en die ervoor zorgt dat je websitebezoekers blijven plakken, daar zorgen wij bij Rebel ’n Kind voor. Een eerste stap in dit proces is het uitwerken van een concept. Dit concept gieten we in een concrete boomstructuur. Zo krijg jij meteen een zicht op je nieuwe website.

2. Design

Hierna gaan we aan de slag met het design van de website. Met andere woorden: we zetten het uitgewerkte concept om in iets visueels en laten jouw website tot leven komen. Hierbij houden we altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid en met onze goede vriend Google.

3. Wervende copy

Tijdens deze derde stap zorgen wij ervoor dat jouw website wordt voorzien van wervende teksten. Teksten die jouw (potentiële) klanten doen stoppen, nadenken en overgaan tot actie. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat deze teksten SEO-proof zijn. Zo scoor je goed bij Google, komen heel wat mensen terecht op jouw website én trek je nieuwe klanten aan!

3. Live gaan

Na alle voorbereidingen zetten we de website live! 

Webdesign

Floor en team Rebel ’n Kind, jouw websitepartners

“Good webdesign is about the charactor of the content, not the character of the designer.”

One cannot know everything. Daarom werken we bij Rebel ’n Kind met een vast team aan technische experten. Om er voor te zorgen dat jouw nieuwe website tot in de puntjes in orde is, werken we samen met Floor. Zij zet al jouw ideeën om in een levendige en gebruiksvriendelijke website!

Tegelijk gaat team Rebel ’n Kind aan de slag met het uitschrijven van de websiteteksten. Deze teksten schrijven we volledig SEO-proof, zodat jouw website goed scoort bij Google!

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Een website die beschikt over een straf design, pakkende teksten én die gebruiksvriendelijk is, die kan niet anders dan het goed doen! Jouw website is helemaal SEO-proof, waardoor heel wat mensen deze organisch tegenkomen in Google. Dit resulteert in heel wat websitebezoeken, meer leads en klanten.

 

Webdesign
Webdesign

Welke technologie zetten wij in?

 Om jouw website te bouwen en te onderhouden, maken wij gebruik van WordPress. WordPress biedt heel wat mogelijkheden bij het bouwen van een website, geeft een uitgebreide analyse van de SEO mee en ondersteunt heel wat verschillende soorten media. Ideaal dus om een leuke website te bouwen!

Ready to Rebel?

Wil je samen met Rebel ’n Kind een duidelijke marketingstrategie uitwerken voor je bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!

Let's call