Zoekwoordenanalyse

Wij gaan op maat van jouw bedrijf op zoek naar de geschikte zoekwoorden, zodat jouw website en advertenties in Google bovenaan de zoekresultaten komen te staan.

Zoekwoordenanalyse - Rebel 'n Kind

Wil je graag dat de website van jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten staat in Google?

Wil je weten op welke keywords jouw doelgroep zoekt in Google?

Wil je starten met adverteren via Google Ads?

Het stappenplan

1. Juiste zoekwoorden vinden

De eerste stap bij een zoekwoordenanalyse is het vinden van de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf.  Hierbij gaan we uit van een aantal vragen: op welke zoekwoorden zoekt men het meest? Welke zoekwoorden zijn het duurst? Welke keywords staan het hoogst bij Google?

2. Zoekwoorden implementeren

De volgende stap is het implementeren van de gevonden zoekwoorden. Deze zoekwoorden gaan we gebruiken op jouw website en in verschillende campagnes die eventueel worden opgezet in Google, zodat deze zorgen voor een boost in het aantal websitebezoeken.

3. Meten is weten

Meten is weten, ook bij een zoekwoordenanalyse. Na verloop van tijd voeren we een evaluatie uit, om na te gaan of te gebruikte zoekwoorden het gewenste resultaat opleveren. Indien dit niet het geval is, gaan we aan de slag met het verbeteren van de zoekwoorden. Zo blijft jouw website SEO-proof en blijft deze ook goed scoren in Google.

“SEO is like your resume:

you polish it so you have

your best foot forward”

Wat is de meerwaarde voor je bedrijf?

Als je weet welke zoekwoorden het meeste resultaat opleveren voor jouw bedrijf, kan je hier jouw SEO en Google advertenties op afstemmen. Zo ben je altijd zeker van de beste resultaten en zorg je er ook voor dat mensen jouw website verkiezen, boven dat van de concurrent.

Wanneer je deze analyse laat uitvoeren door het team van Rebel ’n Kind, kan je er zeker van zijn dat jouw website hoger zal scoren bij Google en dat het aantal websitebezoeken ook mee zal stijgen. Wij nemen uitgebreid de tijd om de beste zoekwoorden voor jouw bedrijf in kaart te brengen.

Zoekwoordenanalyse - Rebel 'n Kind

Ready to Rebel?

Wil jij een zoekwoordenanalyse laten uitvoeren door het team van Rebel ’n Kind? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Let's call