4 hacks om een sterk personal brand te creëren

“Hoe creëer ik een sterk personal brand?”

Rebel ’n Kind geeft jou 4 hacks die jou een antwoord bieden op deze vraag!

1. Gebruik video

Speel in op de shortie trend: zet korte video’s in om veelgestelde vragen te beantwoorden. Waar ligt jouw klant of prospect wakker van? Check zeker je mailbox even, deze loopt waarschijnlijk over van de ideeën. Lijst deze vragen op en geef een antwoord in een korte video van 1 minuut.

2. Geen producten, maar oplossingen

Wist je dat ons onderbewuste reptielenbrein 95% van onze beslissingen neemt? De problemen van je klanten zijn dus goud waard. Denk maar aan een succesvolle tv-reeks, die start vaak met een cliffhanger: Er is een probleem dat opgeslost moet worden. En jij hebt de oplossing in handen. Door het probleem én de consequenties te benoemen, creëer je urgentie én herkenbaarheid bij je (toekomstige) klanten. Jij begrijpt hen!

3. Persoonlijke foto’s

Een no-brainer. Gebruik persoonlijke, authentieke foto’s. Zorg er voor dat het professionele foto’s zijn: tijdens het lesgeven, op een podium, al sprekend voor een groep mensen…

4. Wees authentiek

Zorg ervoor dat wie je online bent een verlengstuk is van jezelf! Je brengt een stukje persoonlijkheid in je business. Het maakt je merk menselijker en dus ook toegankelijker. Wees gerust! Dit wil niet zeggen dat je plots al je persoonlijke content moet gaan delen op je bedrijfskanalen. Maar door middel van een persoonlijke touch gecombineerd of afgewisseld met een commerciële boodschap, zal deze laatste ook beter (en sneller) werken.