Ga aan de slag met video’s voor jouw marketing

TikTok, Instagram Reels, Minivlogs… Al deze zaken zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van velen. Heb je jezelf al ooit de vraag gesteld hoeveel video’s jij per dag kijkt? Je zou versteld staan van het resultaat. Ook in marketing zijn video’s niet meer weg te denken. Vraag jij je af hoe je video’s kan gebruiken in de marketing van jouw bedrijf? Ben je op zoek naar concrete voorbeelden?

Lees dan zeker verder!

Product- of servicevideo

Een eerste soort video die je kan maken, is een product- of servicevideo. Zet elke maand een product of service uit jouw gamma in de kijker en laat zo jouw doelgroep kennis maken met wat jouw bedrijf allemaal te bieden heeft.

Videotestimonial

In een tweede soort video is het tijd om jouw klanten in de spotlight te zetten. Mensen zijn altijd op zoek naar reviews van producten of services. En dus ook van datgene wat jouw bedrijf aanbiedt. Vraag je klanten daarom om even voor de camera te komen zitten en om hun eerlijke en ongezouten mening te geven. Zij én jouw toekomstige klanten gaan dit zeker appreciëren.

Behind the scenes

Last but not least, misschien wel de leukste soort video’s om te maken: een “behind the scenes”-video. Laat op een leuke, grappige en heel erg persoonlijke manier zien hoe het er bij jouw bedrijf op de werkvloer aan toe gaat. Misschien doen jullie wel leuke dingen voor iemand zijn verjaardag, versieren jullie het kantoor op een toffe manier voor Kerstmis of doen jullie af en toe eens een after work drink? Maak er leuke beelden van, plak deze achter elkaar en je hebt meteen weer een leuke video!

Dankzij deze tips kan ook jij aan de slag met video’s in de marketing van jouw bedrijf.

Heb jij nog vragen, of nood aan experten die je bijstaan bij het ontwikkelen van je video- en marketingstrategie? Contacteer ons gerust – we denken graag met je mee!