Strategische deepdive met Sonical by TWS

Standaard software of software op maat? Interne infrastructuur vereenvoudigen en automatiseren? Met doordachte strategieën en betrouwbare IT-oplossingen helpt Sonical by TWS kleine en grote bedrijven om zorgeloos en efficiënt te werken.

Deepdive

De uitdaging

Standaard software of software op maat? Interne infrastructuur vereenvoudigen en automatiseren? Met doordachte strategieën en betrouwbare IT-oplossingen helpt Sonical by TWS kleine en grote bedrijven om zorgeloos en efficiënt te werken. Dat gaat gepaard met een breed productgamma en heel wat verschillende services. Hoe creëer je consistentie en een samenhangend bedrijfsverhaal? Hoe behoud je de nodige focus intern? Maar ook: hoe breng je alles duidelijk op de markt zodat de (ideale) klant perfect weet waarvoor hij terecht kan bij Sonical by TWS?

Stap 1: Strategiebepaling en positionering

Een strateeg en een creatieveling van Rebel ’n Kind en de 3 founders van TWS gingen samen aan de tekentafel. Een brainstorm van 2u en 6 flipchart papers maakte heel wat inzichtelijk en helder! Met een duidelijke positionering, productindeling, ideale klant en bijhorende customer journey konden onze Rebels verder aan de slag.

Goed begonnen is half gewonnen zegt men wel eens. Wel, deze deepdive zorgde ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting stonden. Ze brachten de uitdagingen, sterktes en doelstellingen duidelijk in kaart. Het resultaat? Een actiegericht communicatieplan én nieuwe website. De visie van de founders werd vertaald in kernboodschappen die de ideale klant triggeren. De contentstrategie werd aangevuld met een duidelijke tech- en distributiestrategie. Alles duidelijk op een timeline mét budgetten.